неделя, 5 юли 2009 г.

Прически за този година

Прически за този година

Това е сезонът на промените. А няма нищо по-хубаво от това да успеете бързо да промените себе си с вълшебното приплъзвате на фризьорските ножици. Проверете коя от характерните за този сезон прически ще отива най-много на вашата структура на косата, формата на лицето и свободното ви време, за да я поддържате. Направете своя избор.



Стилен бритон

Постригване с бритон мигновенно открива чертите на вашето лице в абсолятно нова светлина и може да му придаде независим и моден вид. Такъв вариант идеално подхожда на прави и гъсти коси. Идеалната форма лице за тази прическа са овалите и триъгълните. Особеното тук е, че бритона трябва да се подстригва на всеки две – три седмици.



Многонаслоен обем

Обгърнатото като в рамка от коса лице, изглежда по-меко и въздържано. Това е прекрасна прическа за тези, които предпочитат да избягат от скуката и да не претоварват визията си. Тук ще трябва да се възползвате от острието на фризьорския бръснача за филиране, за да се придаде форма, а не косата да се превърне в безформена космата маса. Фризьорите даже препоръчват за такава пострижка да боядисате косата само в един цвят и да не се престаравате в игра на контрасни цветове.


Прическа БОБ


Тази прическа най-много подхожда на високи момичета с идеална фигура и женствени черти. Характеризира се със своеобразна волност и лек обем. Никакви строги лини и окръглености.


Асиметрична прическа

За тази прическа е необходим добър фризьор, който акуратно да филира косата, за да не се получи неочаквано неприятен резултат. Тя подхожда на прави коси, с малък обем и създава приятен младежки вид на лицето.

Пикси

За да си направите тази прическа трябвада имете красиво, женствено, с идеални форми лице. Но за да разберете дали ви отива, трябва да опитате. Самата пострижка се прави на всеки шест седмици, защото в противе случай губи формата си. Всяка структура на косата е подходяща за нея, с изключение на много къдравите коси.


Класическа дължина

Тази прическа отива на много прави коси, с добра структура. Всяко, дори най-лекото начупване, ще развали ефекта от нея. Но ако сте неин фен нищо не ви пречи да използвате преса за коса, но разумно, разбира се.

Няма коментари:

Публикуване на коментар