четвъртък, 13 август 2009 г.

АКО ИСКАТЕ КРАСИВИ МИГЛИ


За да бъдат миглите ви красиви и здрави е добре да използвате течна спирала на полимерна основа. От нея нанесете един слой. След това разрешете миглите и изчакайте да изсъхнат напълно. Вторият слой се нанася само на най-външните мигли в края на окото. За да избегнете неприятното слепване на миглите, използвайте четка с по-редки власинки.

За да бъдат здрави миглите ви, обаче не трябва да пропускате нито една вечер да ги почистите от грима. За целта можете да използвате специален лосион за очи или тоалетно мляко. Ако имате нужда да подхраните миглите си и искате да им придадете повече блясък, можете съвсем леко да минете по дължината им с памуче, потопено в черен чай.

Два пъти дневно – сутрин и вечер специалистите препоръчват да сресвате миглите си със специална четчица. За още по-добър ефект можете да потопите четчицата в розово масло или зехтин. Резултатите няма да закъснеят – миглите ви ще станат по-здрави и гъсти.

Билковите компреси също могат да спомогнат за сгъстяването на миглите ви и да ги направят по-дълги. Направете смес от равни части черен чай, невен и малки карамфилчета. С помоща на паучен тампон, напоен с билковата смес, сложете върху очите си компрес за около 15-20 минути.

Няма коментари:

Публикуване на коментар